Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mikor jön a Télapó? Csak a Karácsonyi party kiegészítővel működik! Csináld meg ezeket a dolgokat karácsonykor és akkor biztos, hogy sikerül. 1. Tegyél egy kandallót a házba. 2. Díszítsd fel a házat és rakj le egy karácsonyfát. 3. Vidd fel a főzéspontod a 1-re. 4. Csinálj egy tál télapós sütit és tedd az asztalra! 5. Fektesd le a telek összes simjét aludni. 6. Ha minden megvan a télapó bejön a kéményen és lerakja az ajándékokat.


Vámpír: Hol találod őket? Vámpírok a leggyakrabban a Cript 'o night klubban találhatóak. Hogyan lehetsz vámpír? A lényeg hogy legyél jó kapcsolatban a vámpírral, ha elég jó a kapcsolatod a vámpírral akkor automatikusan megharap. Mi az ellenszer? A telefon szolgátatások menüjében kiválasztod a javasasszonyt és tőle tudsz ellenszert vásárolni.Az ellenszer neve Vampirillicon D Vagy ha kódokall szeretsz játszani akkor írd be a boolprop testingcheatsenabled true kódot azután katt az emberre shiftel aztán keresd meg hogy Make vampire és átváltozik a simed vámpirrá!


Hogyan lehet UFO gyereked? Kb. éjszaka 2-3 óra tájékán a legdrágább távcsővel kémleld az eget. Ha ezt többször is megcsinálod egy idő után érted jönnek az UFO-k, majd visszahoznak és pár nap múlva megszületik az UFO baba. Akár ikreid is lehetnek ha beírod ezt a csalást a kódablakba: Forcetwins, bár ez csak Megnyitottunk Vár az Üzle kiegészítővel lehetséges.


IKREK a sima alapjátékban: A sima alapjátékban is lehetnek ikreid! Ugyebár a Megnyitottunk Vár az Üzlet kiegészítőhöz van egy ilyen csalás, de ez egy másfajta, természetes(nem csalásos) mód!!! A sim terhességének ideje alatt sokat olvasson könyvet. Amikor megszületik a baba és platinán van a szintmutató, ikreid lesznek!!!


Ha terhes a simed... akkor sokat kell ennie, figyelj rá, mert ilyenkor sokkal éhesebb.


Ha nem akar a gyerek sim leckét írni... akkor ültesd le tv-t nézni, játszani, hogy jól érezze magát, ha ezzel megvagy, akkor megírja a leckéjét rendesen. Fontos, hogy mikor hazajön az iskolából, mindíg nagyon rossz a kedve, akkor kell felvidítani tv-vel!


Ha örökölni szeretnél... ...akkor a simeddel költözz vissza az öregedő szülőkhöz, és akkor ha meghalnak, megkapod az örökséget.


Ha taxi kéne... ...elég egy telefon, és már itt is van, több simet is vihetsz, teljesen ingyen.


Én a konyhát mindíg a bejárat közelébe teszem, ha "tüzes baleset" lenne, a tűzoltók hamar oda tudjanak jutni.


Ne rakj a bejárat közelébe értékes, drága holmikat, ha jön betörő, legalább dolgozzon meg értük! ;)


Ha új kiegészítőt telepítessz... Mindig csinálj biztonsági mentést!!! Elveszhet az egész mentett játékod is!


MAGÁNISKOLA- A magániskola nagyon hasznos dolog. Most leírom, hogy juthatsz be: A gyereknek legalább 3-as tanulónak kell lennie(angol verzióban C). Kattints a telefonra és a "Meghívja az igazgatót" (Invite Headmastrer) opcióra. Másnap öt órakkor érkezik majd az igazgató. Addig elő kell készítened pár dolgot. minden szobában magas legyen a környezet. Ezt úgy értheted el, hogy sok festményt, szobrot stb... raksz. Ja és persze kitakarítassz. Négy óra körül finom vacsorát kell főzni. Minél jobb legyen a kaja, a legjobb ha pulykát, vagy homárt csinálsz. Ha megérkezik az igazgató, a bal felső sarokban megjelenik egy ablak és stopper. -Hogy pontokat szerezz, érdemes a kajával kezdeni. Add ki a szórakoztat/vacsorázni hív opciót. ülj az asztalhoz vele, és közbe beszélgessenek. A jó vacsi kb 40 pont körüli. -Jöhet a ház megmutatása. Klikkelj a szórakoztat/körbevezet. Az egyik ajtón válaszd ki a "szoba megmutatása" parancsot. Ha minden szép szobát megmutattál, akkor kb 40 pontot kapsz. -Ezután már csak a "szövegelés" parancs marad. Szórakoztasd őt egy ideig így! Vannak még 1-2 egyéb lehetőségek is a szórakoztatásra: -Jakuzzi, 10 pontot kapsz -Kávéval kínálás, szintén 10 pont -Egy ital a bárpultnál, 10 pont !HA A CSALÁDBAN TÖBB GYEREK VAN, EGY SIKERES IGAZGATÓ MEGYNYERÉSSEL MINDEN GYEREK BEKERÜL!(persze akinek a jegye 3-as fölött van)


A terhesség Meggyorsíthatod a terhességet, így gyakorlatilag egy sim nap alatt leszül a mama. (Speed up my pregnancy) A terhesség előidézhető a Tombstone of L&D sírkövön is ami simen kattintva a Spawn.. menüben érhető el. Ott: Make me Alien Pregnant: ufóbébi születik a simnek (fiúnak és lánynak is!) Get Pregnant with: akárkitől, akármilyen kapcsolattal, terhes lesz a sim.


Környezet, mint szükséglet- A környezet, mint szükséglet nem tornázható fel semmilyen trükkel. De akkor hogy lehet "nem csalva": Vegyél sok hangulatos dolgot, illetve figyeld a vásárláskor, h. mi mennyivel viszi fel az értéket. (Ez a Singles 2-ben egyébként megoldották, mert ott minden ekörül is forog, nagyon szuper.) Pl.: az udvarra ültes fákat, hintát rakj le, stb... Minden ami növeli a simed boldogságát.


Farkasember- Ültess a telekdre fenyőfát , majd fog egyszer megharap és min

jönni egy szikrázó zöld szemű barna farkas! Össze kell vele barátkoznod , majd

den este át fogszHáziKedvenc

változni! Ha már nem akarod , hogy farkas legyél akkor hívd az állatkiképzőt és vegyél tőle a varász italt és idd meg! Követelmény: The Sims 2


Teleportálás: Kattints a simedre , és meditálás! Majd egy idő után klikkelj valahova , majd teleportálás! Követelmény: Logikának 3-nak kell lennie!


Sim Feltámasztása: 1.verzió: A Simükért jön a kaszás akkor könyöröghetünk érte, vagy ihatunk élet elixírt amitől nem öregedünk meg! 2.verzió: Ha már tényleg meghalt a Simünk akkor az Egyetem kiegészítő óta a karrier jutalmaknál van a Feltámaszt-O-Mata , erre klikk rá majd hívnni a kaszást! Ő pénzért támasztja fel őket! De nem mindegy mennyit adunk nekik! A "tarifa " a következő: §1 - §987: Nem sikerül a feltámasztás §988 - §4,127: A Simed zombiként éled fel §4,128 - §8,512: A Simed feléled, de a jártasság pontjai 3-mal lefognak csökkenni és a személyísége az ellenkezőjére fog változni! §8,513 - §10,000 : A Simed tökéletessen éled fel


SIMS 3 :   Halálvirág

Ezzel a virággal megakadályozhatod, hogy simed elvigye a Kaszás.

 

 

Sunset Valleyben az Örök álom temetőben találhatod majd, a bejáratnál jobbra.